Woningen

Wij verhuren drie vakantiewoningen op vakantiepark Klein Vaarwater te Ameland. De bungalows zijn gelegen op loopafstand van zowel de duinen, het bos als het Noordzeestrand (500 meter). Ook liggen ze nabij het pittoreske dorpje Buren en Nes.

Bos en Duin

Een perfect vakantiehuis voor een fijn samenzijn met uw gezin, familie en/ of vrienden. Het huis is gelegen aan de rand het park Klein Vaarwater waar diverse faciliteiten te vinden zijn zoals een zwembad, indoor speelpark, supermarkt en diverse eetgelegenheden. Bos en duin is een ruime 6-persoons vakantiewoning. De woning is in 2015 gebouwd en heeft een moderne warme inrichting, voorzien van alle comfort die je je op vakantie wenst. De woning twee slaapkamers, waarvan een met stapelbed en een met 2 boxspring bedden, luxe badkamer met douche, wastafel en finse sauna. Er is een apart toilet en een bijkeuken met wasmachine. Ook beschikt de woning over Wifi.

Bekijk alles over Bos en Duin

Jolie

Jolie is een ruime 6-persoons vakantiewoning, gelegen in het bungalowpark Klein Vaarwater in Buren.  De woning heeft een moderne warme inrichting, voorzien van alle comfort die je op vakantie wenst. De woning heeft drie slaapkamers en is gelijkvloers en voorzien van vloerverwarming Daarnaast heeft de woning een luxe badkamer met douche, wastafel en Finse Sauna. De woonkamer met gashaard, flatscreen en is zonnig gelegen en sluit direct aan op de open keuken die voorzien is van alle gemakken. In de bijkeuken is een wasmachine en droger aanwezig. Gratis Wifi.

Bekijk alles over Jolie

Dunhaske

Dunhaske is een 5 persoons vakantiehuis gelegen bij Klein Vaarwater, Buren. Er is eigen terrein bij het huis en de afstand tot het strand is ongeveer 800 meter. Er zijn 3 slaapkamers, badkamer met douche en toilet, een berging met wasmachine en droger. Het huis telt twee terrassen en heeft een speeltoestel in de tuin. Dunhaske is een leuk 4-5 persoonsvakantiehuis, maar ook geschikt voor 4 volwassenen en 2 kinderen.

Bekijk alles over Dunhaske